Tuinonderhoud laten uitvoeren

Elke tuin heeft onderhoud nodig om er fraai en representatief uit te blijven zien. Zelfs een tuin die onderhoudsvrij is ontworpen en aangelegd heeft af en toe een klein beetje aandacht nodig.

Tuinonderhoud

Het gras moet worden gemaaid, straatwerk moet worden gereinigd, het onkruid verwijderd en de bomen en struiken gesnoeid. Wanneer dit niet gebeurd wordt de tuin een wildernis en dan is het er niet meer goed vertoeven. Genieten van de tuin maakt dan plaats voor ergernis en dat is zonde. Het bemesten van de tuin is belangrijk om de groei en bloei te stimuleren en onkruid in het gras minder kans te geven.

Ook bij een bedrijfstuin is onderhoud belangrijk, u wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw (potentiele nieuwe) klanten!

Het tuinonderhoud (deels) laten uitvoeren

Niet iedereen kan zelf het tuinonderhoud uitvoeren of heeft verstand van boomverzorging zoals snoeien. Graco Groen kan u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen u helpen de tuin in goede staat te houden door, volgens uw wensen, bepaalde taken voor u uit te voeren. Ook kunt u het gehele tuinonderhoud aan ons over laten. Onze hoveniers kunnen door ervaring en het juiste gereedschap het tuinonderhoud snel uitvoeren waardoor de kosten vaak meevallen.

Tuinonderhoud voor regio Emmen en daarbuiten

Wij zijn gevestigd in Zwartemeer en kunnen door deze gunstige ligging een groot deel van Drenthe en ook plaatsen over de Duitse grens snel bereiken. Het meest actief zijn we uiteraard in de gemeente waarin we gevestigd zijn: Emmen. In de regio Emmen voeren we het tuinonderhoud uit voor een grote groep particuleire klanten en ook voor bedrijven.

Werkzaamheden door het jaar heen

Uiteraard bespreken we eerst uw wensen en bekijken we uw tuin om te bepalen welk onderhoud op welk moment in het jaar uitgevoerd moet worden. Zo is het mogelijk alleen een onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar uit te laten voeren of kunnen we tijdens uw vakantie het tuinonderhoud tijdelijk op ons nemen.

Wij passen ons aan uw wensen aan en tuin en gaan daarom graag met u in gesprek om uw tuinonderhoud op een goed passende wijze voor u uit handen te nemen.

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Tuinaanleg Emmen
Boomsnippers op dumper
Klazienaveen tuin aanleg planten
Bomen zagen
Bestratingaanleg Emmen
Straatwerk oprit Klazienaveen
Takken snoeien en versnipperen