Tuinonderhoud laten uitvoeren

Elke tuin heeft onderhoud nodig om er fraai en representatief uit te blijven zien. Zelfs een tuin die onderhoudsvrij is ontworpen en aangelegd heeft af en toe een klein beetje aandacht nodig.

Het gras vraagt om onderhoud, het straatwerk moet worden gereinigd, het onkruid verwijderd en de bomen en struiken gesnoeid. Wanneer dit niet gebeurd, wordt de tuin een wildernis en dan is het er niet meer goed vertoeven. Genieten van de tuin maakt dan plaats voor ergernis en dat is niet de bedoeling van de tuin. Het bemesten van de tuin is belangrijk om de groei en bloei te stimuleren en onkruid in het gras minder kans te geven. Ook bij een bedrijfstuin is onderhoud belangrijk, u wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw klanten!

Het tuinonderhoud (deels) laten uitvoeren

Niet iedereen kan zelf het tuinonderhoud uitvoeren of heeft verstand van boomverzorging. Graco Groen kan u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen u helpen de tuin in goede staat te houden door bepaalde taken voor u uit te voeren maar u kunt ook het gehele tuinonderhoud aan ons over laten. Uiteraard bespreken we eerst uw wensen en bekijken we uw tuin om te bepalen welk onderhoud op welke moment in het jaar uitgevoerd moet worden. Zo is het mogelijk alleen een onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar uit te laten voeren of kunnen we tijdens uw vakantie het tuinonderhoud tijdelijk op ons nemen.

Wij passen ons aan uw wensen aan en tuin en gaan daarom graag met u in gesprek.

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Voordelige inkoop dus goedkoop voor u!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Bomen zagen
Bestratingaanleg Emmen
Boomsnippers op dumper
Tuinaanleg Emmen
Straatwerk oprit Klazienaveen
Takken snoeien en versnipperen
Klazienaveen tuin aanleg planten

€ 1000,- terug op uw factuur?

Graco Groen is aangesloten bij Tuinkeur. Dat betekend niet alleen dat u te maken heeft met een hovenier kwaliteit levert, professioneel werkt en betrouwbaar is: u maakt ook nog eens kans op € 1000,- retour op uw factuur van GracoGroen! Bekijk het filmpje voor meer informatie of klik hier.