Het laten aanleggen van uw tuin

Nadat het tuinontwerp klaar is, kunnen we beginnen met de aanleg van uw droomtuin. Doordat wij werken met ervaren hoveniers en gebruik maken van het juiste gereedschap en materieel kunnen wij dit snel en efficiënt aanpakken. Niet alleen heeft u daardoor in een korte periode uw droomtuin om van te genieten maar ook zijn de kosten en eventuele overlast daardoor niet te hoog.

Complete tuinaanleg!

Tuinaanleg draait natuurlijk om het inzaaien van graszaad of het leggen van graszoden maar ook om het plaatsen van planten en bomen. Ook het aanleggen van sierbestrating voor de paden en het terras zijn onderdeel van het aanleggen van de tuin. Ook kunnen we allerlei soorten schuttingen plaatsen, tuinhuisjes bouwen of een vijver aanleggen.

Wij realiseren uw tuinplannen!

Heeft u andere ideeën? Neem gerust contact met ons op want niets is ons te gek! Uiteraard wilt u weten wat het aanleggen van de tuin gaat kosten. Door onze ervaring en goede contacten met leveranciers kunnen wij u een goede prijsindicatie geven. 

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Voordelige inkoop dus goedkoop voor u!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

sierbestrating bij blokhut 1
Klazienaveen tuin aanleg planten
Tuinverlichting aanleg
Tuinaanleg Barger compas 2
Tuinaanleg Emmen
Tuinaanleg
Stratenmaker Erik in Barger Compascuum
Tuinaanleg Emmer Compascuum 2018
Grondwerk met kraan
tuinaanleg Barger compas
Bestratingaanleg Emmen
Tuinaanleg Emmer Compascuum
Bestrating en hoogte elementen
Hout beton schutting Emmer Compascuum

€ 1000,- terug op uw factuur?

Graco Groen is aangesloten bij Tuinkeur. Dat betekend niet alleen dat u te maken heeft met een hovenier kwaliteit levert, professioneel werkt en betrouwbaar is: u maakt ook nog eens kans op € 1000,- retour op uw factuur van GracoGroen! Bekijk het filmpje voor meer informatie of klik hier.