Tuin bestrating laten aanleggen

Wilt u bestrating in uw tuin laten aanleggen? Hoveniersbedrijf Graco Groen is in de regio Emmen, Drenthe één van de specialisten op het gebied van bestrating in de tuin.

Nieuwe tuinbestrating

Wellicht wilt u niet de hele tuinaanleg uitbesteden aan een hovenier en neemt u het inzaaien van graszaad en het plaatsen van planten en struiken zelf op u. Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch en zwaar werk en dit gedeelte van de tuinaanleg laat u wellicht liever wel door een echte stratenmaker doen. Dit om te voorkomen dat de paden en terrassen niet vlak en netjes worden aangelegd of snel weer gaan verzakken. Voor ons is het uiteraard geen probleem als u gebruik van onze stratenmakers wilt maken, maar de rest van de tuin zelf wilt aanleggen.

Bestaande bestrating renoveren

Heeft u al bestrating in de tuin, maar ligt dit niet meer goed? Zijn de stenen of tegels verzakt en wordt het een gevaarlijke onderneming om door de tuin te lopen? Dan kunnen we de bestaande bestrating verwijderen, de onderlaag ophogen en verstevigen en de bestrating weer terug leggen. De sierbestrating hoeft natuurlijk niet op exact dezelfde wijze terug worden gelegd, als u veranderingen wilt doorvoeren in de paden en terrassen kan dat natuurlijk ook.

Goede machines en ervaren stratenmakers

Zoals bij veel klussen is goed gereedschap het halve werk. Wij beschikken over een graafmachine, shovel, goede trilplaten, laserwaterpas en allerlei hulpmiddelen om bestrating in de tuin perfect en ergonomisch aan te kunnen leggen. Onze stratenmakers zijn ervaren en werken snel en met oog voor detail.

Bekijk foto’s en reviews

Bekijk de foto’s op onze website en de reviews via HovenierNederland en overtuig uzelf van onze kwaliteiten! Uw opdracht bespreken? Neem dan contact met ons op!

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Tuinkeur gecertificeerd
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Straatwerk oprit Klazienaveen
Stenen tuintrap en schanskorf
tuinaanleg in Klazienaveen
Stratenmaker Erik in Barger Compascuum
Bestrating terras grote tegels
Bestrating en hoogte elementen
Tuinaanleg Emmen