Onze stratenmaker voor uw klus in regio Emmen

Stoort u zich aan de verzakte bestrating bij uw woning? Bent u bang voor ongevallen of verstoort de slordige aanblik uw mooie woning of tuin? Of wilt u juist een nieuw terras of pad laten bestraten, zodat u nog meer van uw huis en tuin kunt genieten? Dan heeft u een goede stratenmaker nodig. Wij kunnen uw sierbestrating of oprit in de regio Emmen perfect leggen: onze stratenmakers doen niet anders en werken snel en met oog voor detail.

Tuin of terras laten bestraten?

Graco Groen uit Emmen is een hoveniersbedrijf met passie voor het vak. Wij leggen tuinen aan en onderhouden deze. Sierbestrating in de tuin is één van de belangrijkste elementen en onze stratenmaker heeft dan ook veel ervaring met het leggen van zowel klinkers en waaltjes als moderne (keramische) tegels van grote formaten. Uiteraard is ook advies en levering van de bestrating geen probleem.

Stratenmaker voor uw oprit gezocht?

Ook als u uw oprit (opnieuw) wilt laten bestraten zijn onze stratenmakers de oplossing. Als de oprit bestrating is verzakt, waardoor er water blijft staan of uw terrein er onverzorgd uitziet, kunnen wij dit in Emmen en wijde omgeving voor u oplossen. We hebben niet alleen goede ervaren stratenmakers beschikbaar, maar ook de juiste machines, zoals shovel, graafmachine, transportmiddelen voor bestrating en geel zand, trilplaten enz. Het verwijderen (en eventueel afvoeren) van de bestaande stenen kunnen we snel uitvoeren met speciale hulpmiddelen voor onze machines.

Kosten van een stratenmaker

Natuurlijk wilt u van te voren weten wat de kosten zijn van uw bestratingklus. Veel stratenmakers werken met een m2 prijs, maar er wordt ook wel met een uurtarief gewerkt. Probleem hierbij is dat deze prijzen afhankelijk zijn van de situatie en het dus nog niet meteen duidelijk is wat het project u gaat kosten. Wij komen daarom altijd bij u langs om ter plaatse de situatie te bekijken (hoeveel is de bestrating verzakt, hoeveel moet er gegraven en getransporteerd worden) en uiteraard hoeveel bestrating moet worden gelegd. Wij geven u vervolgens een vaste prijs, zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten. Niet alleen voor de stratenmaker, maar ook voor aan -en afvoer van zand en wat verder benodigd is.

Regio Emmen

Wij zijn gevestigd in Zwartemeer, nabij Emmen. Onze stratenmakers zijn dan ook vooral in de gemeente Emmen, maar ook wel in Groningen en zelfs in Duitsland actief.

Heeft u een bestratingklus in Emmen of één van de buitendorpen, dan komen we graag kijken en maken we een prima offerte.

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Straatwerk oprit Klazienaveen
Stenen tuintrap en schanskorf
tuinaanleg Barger compas
Oprit bestrating
Bestrating en hoogte elementen
Onderhoudsvrije voortuin aanleg
kerstbomen verkoop
aanleggen sierbestrating
Bestrating terras grote tegels