Kerstbomen verkoop

Sinds enkele jaren kweken wij onze eigen kerstbomen. In december zijn deze volop te koop op ons gezellig aangeklede bedrijfsterrein in Zwartemeer en ook bij Kluswijs in Klazienaveen kunt u uw kerstboom kopen.

Nordmann Kerstboom

Diverse soorten en maten kerstbomen kunnen wij uit ons eigen aanbod leveren. En van de meest populaire kerstbomen is de Nordmann kerstboom. De Nordmann moet een jaar of acht groeien voordat deze gerooid kan worden om als kerstboom te dienen. Het geduld wordt beloond met een prachtig gevormde kerstboom die bijna geen naalden laat vallen. Bovendien kan de Nordmann kerstboom met kluit worden geleverd en kunt u hem daarna dus nog in de volle grond poten.

kerstbomen

Alle formaten kerstbomen

Kerstbomen kunnen wij in allerlei formaten leveren. Van een meter hoog tot wel vier meter hoog! De grote kerstbomen kunnen wij ook bij u bezorgen en eventueel opzetten.

Zoekt u voor de kerstdagen een echte kerstboom die weinig naalden laat vallen, die geleverd kan worden met of zonder kluit en die uw kerst extra gezellig en sfeervol zal maken? Dan zult u bij Graco Groen zeker slagen! Kom gerust bij ons langs!

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Voordelige inkoop dus goedkoop voor u!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

€ 1000,- terug op uw factuur?

Graco Groen is aangesloten bij Tuinkeur. Dat betekend niet alleen dat u te maken heeft met een hovenier kwaliteit levert, professioneel werkt en betrouwbaar is: u maakt ook nog eens kans op € 1000,- retour op uw factuur van GracoGroen! Bekijk het filmpje voor meer informatie of klik hier.