Kerstbomen verkoop

Bij Graco kunt u niet alleen terecht voor tuinaanleg, sierbestrating en onderhoud maar ook voor de mooiste kerstbomen tegen prima prijzen!

Sinds enkele jaren kweken wij onze eigen kerstbomen en kopen wij de mooiste kerstbomen in bij een leverancier. In december zijn deze volop te koop op ons gezellig aangeklede bedrijfsterrein in Zwartemeer maar ook online te bestellen.

Gratis bezorging in gemeente Emmen

U kunt de boom bij ons komen uitzoeken en als u wilt leveren wij deze gratis bij u af (in gemeente Emmen). Het uitzoeken van de boom mag u ook aan ons overlaten, in dat geval heeft u er zelf helemal geen werk van!

Nordmann Kerstboom

Diverse soorten en maten kerstbomen kunnen wij uit ons eigen aanbod leveren. En van de meest populaire kerstbomen is de Nordmann kerstboom. De Nordmann moet een jaar of acht groeien voordat deze gerooid kan worden om als kerstboom te dienen. Het geduld wordt beloond met een prachtig gevormde kerstboom die bijna geen naalden laat vallen. Bovendien kan de Nordmann kerstboom met kluit worden geleverd en kunt u hem daarna dus nog in de volle grond poten.

Kertbomen van Graco! 

Wilt u voor de kerstdagen een echte kerstboom kopen die uw kerst extra gezellig en sfeervol zal maken? Dan zult u bij Graco Groen zeker slagen! Kom gerust bij ons langs!

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Hovenier GracoGroen gemeente Emmen
kerstbomen verkoop in zwartemeer
kerstbomen verkoop
kerstbomen voor emmen!