Hovenier met passie

Wanneer u de stap heeft genomen om uw tuin aan te laten leggen door een hoveniersbedrijf, dan wilt u natuurlijk niet dat uw project een dertien in een dozijn opdracht voor de hovenier is. Dit voorkomt u door een hovenier te kiezen die plezier heeft in diens werk en passie voor tuinaanleg heeft.

Hoe herkent u passie

Dat klinkt simpel maar hoe kunt u weten of u te maken heeft met een gepassioneerde hovenier? Uiteraard bekijkt u de website en social media van een bedrijf dat u in overweging heeft. Ziet u regelmatig foto’s van projecten? Dan is men waarschijnlijk trots op het afgeleverde werk. Een goed begin! Zijn de klanten tevreden en wat zeggen zij? Hebben zij het idee dat er interesse is in hun wensen en dat daar goede ideeën uit komen? Dit is vaak terug te lezen in reviews. Kijk ook naar de gebruikte gereedschappen en bijvoorbeeld de bedrijfsbussen en kleding. Iemand die trots is op zijn werk wil goed verzorgt voor de dag komen.

Ga in gesprek

Wellicht is de beste manier om te achterhalen of iemand passie voor het vak heeft door gewoon een gesprek aan te gaan. Loop met de hovenier eens door uw tuin en let op waar zijn blik op valt en of er interesse is voor struiken en planten. Ook de ideeën waar de hovenier mee komt geven veel aan, zijn de plannen echt gebaseerd op uw tuin en wat u wilt? Spreekt de hovenier enthousiast over uw project en lijkt hij zin te hebben om meteen te beginnen? Dan weet u genoeg!

Test Graco Groen!

Wij willen graag onze passie laten zien! Kijk gerust rond op onze site en op Facebook. Ga met ons in gesprek en vorm uw mening!

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Tuinverlichting aanleg
Stenen tuintrap en schanskorf
Tuinaanleg Emmer Compascuum 2018
Hout beton schutting Klazienaveen
Bestrating terras grote tegels
Stratenmaker Erik in Barger Compascuum