Hovenier Klazienaveen voor elke tuinklus!

Op zoek naar een hovenier voor tuinklussen in Klazienaveen? Graco Groen kan u daarbij van dienst zijn! De diensten die wij onder andere verzorgen als hovenier zijn:

Gemotiveerd team hoveniers

Wij werken met een klein team van ervaren hoveniers die snel en nauwkeurig alle voorkomende tuinwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij tegen redelijke prijzen uw tuin in prima staat brengen en daarbij ook onze ervaring gebruiken om u te adviseren.

Specialist in leggen van graszoden

Een tuin bestaat in bijna alle gevallen voor een (groot) deel uit gazon. Wij werken volop samen met Graco Graszoden en zijn daardoor gespecialiseerd in het aanleggen van een strak gazon doormiddel van graszoden. Bij graszoden is het belangrijk dat de ondergrond optimaal is voorbereid en de zoden strak en nauwkeurig worden gelegd. Bij Graco Groen weet u zeker dat uw gazon er uitstekend uit zal zien.

Actief in Klazienaveen en omgeving

Wij zijn gevestigd in Zwartemeer en kunnen daardoor zonder noemenswaardige reistijd hovenierswerk in Klazienaveen verzorgen. Dat is gunstig voor ons én voor u.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over onze diensten of een keer vrijblijvend uw ideeën en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op!

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Tuinkeur gecertificeerd
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Grondwerk trekker met dumper
Tuinaanleg Emmer Compascuum
sierbestrating bij blokhut 1
Tuinaanleg Barger compas 2
Bestrating en hoogte elementen
Kaarsje in tuin

€ 1000,- terug op uw factuur?

Graco Groen is aangesloten bij Tuinkeur. Dat betekend niet alleen dat u te maken heeft met een hovenier kwaliteit levert, professioneel werkt en betrouwbaar is: u maakt ook nog eens kans op € 1000,- retour op uw factuur van GracoGroen! Bekijk het filmpje voor meer informatie of klik hier.