Graszoden: meteen een mooie grasmat!

Wij zijn specialist in het leveren en leggen van hoge kwaliteit graszoden en grasmatten. Door ons partnerschap met Graco Graszoden kunnen wij snel en tegen aantrekkelijke tarieven beschikken over grote en kleine partijen graszoden en grasmatten.

Voordelen van graszoden

Het grote voordeel van graszoden leggen is dat u direct beschikt over een mooie grasmat zonder te wachten tot graszaad is uitgegroeid tot een dichte mat. Bovendien bevatten graszoden nagenoeg geen onkruiden. Daardoor is de kwaliteit uw gazon hoger dan wanneer u graszaad inzaait.

Wilt u graszoden kopen en laten leggen?

Als u graszoden of grasmatten wilt kopen en laten leggen dan vindt u in ons de specialist in de regio Emmen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het leggen van graszoden kunnen wij dit snel uitvoeren. Wij zorgen voor een goede ondergrond, egaliseren deze en plaatsen de graszoden zo strak mogelijk. Doordat wij hecht samenwerken met Graco Graszoden kunnen wij op elk moment beschikken over de beste kwaliteit graszoden van de regio Emmen!

Toch liever gras laten inzaaien?

Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij beschikken over een machinepark dat geschikt is voor zowel het werken met graszoden als met graszaad. Ook het onderhoud van uw gazon kunt u aan ons overlaten.

Wilt u meer weten over de voordelen en de kosten van graszoden? Neem contact met ons op. 

Dáárom Graco Groen!

  • Verstand van zaken
  • Denkt met u mee
  • Flexibel en creatief
  • Tevreden klanten

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons meteen!

Kaarsje in tuin
Klazienaveen gras
tuinaanleg Barger compas
Bestratingaanleg Emmen